Top

Betalen en verzendkosten

Hoe kunt u betalen en wat zijn de verzendkosten bij vlinderdasjes.nl


Vlinderdasjes.nl heeft 12! betaalmogelijkheden beschikbaar.12 betaalmogelijkheden Vlinderdasjes.nl
Wij hanteren wel 12 verschillende manieren om in onze webshop te betalen. Er is er dus altijd wel één die aan uw betaalmogelijkheid voldoet.

De laatste, en ook wettelijk verplichte, mogelijkheid is, minstens 50% van de bestelling achteraf te betalen. Webshops zijn verplicht een ander alternatief te bieden, dan alleen vooraf betalen. Wij kiezen voor door Focum aangeboden: "achteraf betalen". U besteld, op het moment van afrekenen wordt er gechecked of u draagkrachtig bent om de betaling te voldoen. U krijgt na de bestelling uw factuur, die u binnen 14 dagen voldoet. Dus, eerst kijken, dan betalen.


Betalen met iDeal

Betalen met iDeal
Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De kosten voor het gebruik van iDeal is gratis.


 
Betalen met Paypal
 

Betalen via PayPalVia Paypal kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via het veilige Paypal website. U kunt inloggen op uw Paypal account en een paar klikken verder heeft u betaald. Na betaling zullen wij uw bestelling klaar maken voor verzending.
PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Via www.paypal.com kunt u inloggen op uw paypal-account en betalingen doen aan ons. De kosten voor het gebruik van PayPal is momenteel gratis.


 

Betalen met MisterCash
 

Betalen via BanContact / Mister CashMet Mister Cash kunnen o.a. Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten in onze webshop.
Met Bancontact / Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.
De kosten voor het gebruik van Bancontact / Mister Cash is momenteel gratis.


 

Betalen met DirectEbanking
 
Betalen via Sofort
Sofort banking, voorheen heette dit DirectEbanking biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, noch het opladen van een tussenrekening, noch het doorgeven van creditcardgegevens is nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Eindklanten zijn bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. Daarmee voldoet Sofort banking aan de hoge veiligheidseisen van online-banking.
Sofort banking is a international online banking system. Sofort Banking is available for our customers from Germany, Belgium, Switserland, Austria, United Kingdom and France.
 
U ziet altijd onze bedrijfsnaam staan als begunstigde, dat is:
Mobile Interactive Services
Desertosingel 89
2909PA Capelle aan den IJssel


Betalen via GiroPay -  Zahlen in Deutschland via GiroPay


Betalen via GiroPay / Zahlen in Deutschland via GiroPayVoor ons een welkome aanvulling op de bestaande betaalmogelijkheden. Via GiroPay kunnen nu ook onze klanten in Duitsland makkelijk betalen.
Wenn Sie mit giropay überweisen, dann tun Sie dies in der sicheren Online-Banking-Umgebung Ihrer Bank oder Sparkasse. Ihre persönlichen Bankdaten bleiben somit maximal geschützt. Die giropay-Überweisung ist bereits mit allen Rechnungsdaten des Onlineshops automatisch vorausgefüllt – einfacher und bequemer geht es nicht. Übrigens: Für giropay gelten gleichermaßen wie für Ihre Bankgeschäfte die anerkannt hohen Sicherheits- und Datenschutzstandards des Online-Bankings.

Betalen via EPS - Zahlen in Österreich via EPS


Zahlen via EPS in OsterreichNu ook onze klanten uit Oostenrijk, kunnen met het vertrouwde systeem van EPS betalen. Het iDeal voor Oostenrijk dus.
Die eps Online-Überweisung ist ein einfaches und sicheres Online-Bezahlverfahren für Einkäufe im Internet mittels Online-Banking! Die eps Online-Überweisung wurde von den führenden österreichischen Banken (Bank Austria, BAWAG P.S.K, Erste Bank und Sparkassen, Raiffeisen Bankengruppe, Hypothekenbanken und Volksbank Gruppe) umgesetzt und von der bankenunabhängigen Studiengesellschaft für Zusammenarbeit im Zahlungsverkehr (www.stuzza.at) weiterentwickelt.Betalen via een overschrijving van uw eigen bank


Betalen via uw eigen bankrekeningWilt u liever betalen via eigen bank of giro overschrijving, dan kunt u daar onze gegevens voor gebruiken. De gegevens staan in de orderbevestiging die u toegestuurd krijgt als u een bestelling plaatst. Als u betaald met een giro of bankoverschrijving, kan dit soms leiden tot vertraging, omdat de kans bestaat dat niet iedere betaling direct wordt overgeboekt. Met de bankoverschrijving kan zowel in Nederland, als in andere landen betaald worden. Tussen de betaling, betaling ontvangen en levering gaat meerdere dagen overheen (buitenland)Betalen aan de deur met de PostNL rembours service. (Alleen Nederland)


Betalen aan de deur, via PostNL remoursAls u door wat voor reden dan ook, niet online wilt, of kunt betalen, dan kunt u altijd nog kiezen om uw bestelling onder rembours te sturen. Hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden, en ook zal de levertijden iets langer zijn, dan aangegeven. Bestellingen onder rembours kunnen niet naar een postbus gestuurd worden.Achteraf betalen, betalen als u het product pas gezien heeft. (Alleen Nederland)


Achteraf betalen via Focum / Achterafbetalen.nlHet wordt steeds populairder, pas betalen als u het product in huis heeft. U besteld bij ons uw producten, en bekijk eerst wat u er van vindt. Pas daarna betaald u de rekening. U krijgt de factuur meestal op de dag van levering. deze dient u dan binnen 14 (veertien) dagen te betalen. Het niet, of niet op tijd betalen van de factuur kan leiden tot extra kosten. Wij geven dit uit handen door Focum, die alle betalingen voor ons int. Voordat u achteraf kunt betalen gaat er een toetsing aan vooraf, of u draagkrachtig te zijn voor het aankoopbedrag. Ook dit doen wij niet, dit wordt uit handen gegeven aan Focum. Kunt u niet betalen via achteraf betalen, dan kunt u altijd nog één van de andere betaalmogelijkheden gebruiken.
Het gebruik om achteraf te betalen is niet gratis, daar wij daar veel kosten voor moeten betalen. Echter kunnen wij deze service aanbieden voor slechts € 1,95 extra.
Achteraf betalen voorwaarden om aan te voldoen, vindt u hier.


 
Betalen met CreditCard van Mastercard en Visa
 

Betalen via de Mastercard Creditcard
Betalen via de Visa CreditCardU kunt in onze webshop ook betalen via de creditcard van Mastercard en Visa. U selecteer dan ook  de optie Paypal kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via het veilige Paypal website. U selecteer dan dat u met de creditcard wilt betalen, u vult de gegevens in en een paar klikken verder heeft u betaald. Ook hier geldt, u bent op een beveiligde website van paypal bezig, en dat staat voor veiligheid voor u. Kijk altijd of het adres begint met https:// en of er een slotje of een groen balk zichtbaar wordt.
 


 

Pinnen en contactloos betalen bij afhalen of op locatie


Betalen via pinnenAls webshop willen we graag de mogelijkheid bieden als klanten in de buurt zijn, of, in beperkte mate, en op afspraak, de mogelijkheid bieden om zonder cash geld, de bestelling op te halen.
Binnenkort, zo half November 2015 kunnen we deze optie ook aanbieden aan onze klanten. Zoals gezegd, willen wij niet dat u met cash geld over Nu ook contactloos betalenstraat loopt, en zo het een stuk veiliger wordt. U kunt met iedere bankpas betalen waar het Meastro logo op staat, verder accepteren wij creditcards van Mastercard en Visa, en, we accepteren sinds kort ook de V-PAY kaart. Deze kaart is een product van Visa Europe en is een nieuwe Europese betaalkaart die uitsluitend gebruik maakt van chip en pin. Banken uit heel Europa geven nu al V PAY-betaalkaarten uit. Soms worden de kaarten uitgegeven alleen met het V PAY logo erop, in andere instanties wordt V PAY uitgegeven in combinatie met het bestaande binnenlands betaalproduct. Hiermee creëren ze een open en meer consistente Europese debetmarkt. V PAY-betaalkaarten kunnen veilig worden gebruikt in miljoenen (web)winkels en geldautomaten in heel Europa. Maar, voor bedragen onder de €25,- kunnen we nu ook contactloos doen. Houd simpel uw betaalpas boven het apparaat en u heeft binnen een paar seconden betaald.Webshop keurmerk, veilig winkelen bij Vlinderdasjes.nl

Veilig en vertrouwd winkelen, omdat wij een keurmerk voeren.Sinds 2016 zijn wij lid van Webshop Keurmerk. Om het vertrouwen te geven aan de klant, hebben wij op tal van onze webshops het keurmerk toegevoegd. Het keurmerk houdt in dat wij ons aan de wet moeten houden, gecontroleerd worden, en in geval van klachten waar wij samen niet uit kunnen komen, via het keurmerk kunnen worden afgehandeld. De controlerende functie van het keurmerk is dat wij ons aan de wet houden, bijvoorbeeld de 14 dagen zichttermijn, maar ook in geval van retour sturen tijdens de afkoelingsperiode, dat alle kosten die gemaakt zijn door de klant, vergoed worden. Dat zijn dus de totale orderkosten, incl de verzendkosten die de klant betaald heeft om het in huis te krijgen. De retourkosten hoeven wij niet te vergoeden. En zo zijn er nog meer items die zorgen dat het keurmerk een toegevoegde waarde heeft voor zowel de klant, als de ondernemer. Kortom, u winkelt hier veilig en vertrouwd!


Uw gegevens zijn veilig.

Uw gegevens zijn veiligAls u bij ons uw gegevens achter laat om een bestelling te doen, zijn deze beveiligd tegen "meeluisteren" door anderen. U kunt dit zien, afhankelijk van welke browser u gebruikt, komt hier een slotje, een groene balk of een groen slotje in de adresbalk.De gegevens word versleuteld over het internet verzonden, zodat niemand dit kan zien. Veilig voor u als klant.


Verzendkosten


De verzendkosten zijn gratis vanaf 20 euro. Wij hanteren echter wel lage verzendkosten. Tot 20 euro zijn de verzendkosten slechts € 1,95 en voor Belgie € 2,49.
Alle prijzen zijn incl. 21% BTW, extra eventuele verzendkosten.