Top

Vlinderdas van mahonie kleur hout, open gewerkt

  • Vlinderdas van mahonie kleur hout, open gewerkt
29,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1-2 werkdagen

Vlinderdas opengewerkt en gemaakt van mahonie hout kleur.

Een hele aparte vlinderstrik, gemaakt van echt hout, deze vlinderdas is opengewerkt, zodat hij overal bij past.

Deze zeer stijlvolle houten vlinderstrik, of vlinderdasje is gefabriceerd van een goede kwaliteit hout.

De afmetingen zijn ongeveer 12 cm lang, en 6 cm hoog

De houten vlinderdas heeft een elastisch bandje, waarmee u de vlinderstrik om uw hals legt. Het principe is het zelfde als een voorgestrikte vlinderdas, en dus klaar voor gebruikt. Aan de achterzijde zijn metalen haakjes, en een schuifje, zodat u deze zeer gemakkelijk om kan doen, en weer af kunt doen.

Meer over een vlinderdas:
Een vlinderdas of vlinderstrik is een type das die door heren, maar tegenwoordig ook steeds meer door dames, op de boord van een overhemd wordt gedragen. Dit type das dankt zijn naam aan zijn vorm, die enigszins op die van een vlinder lijkt. In de volksmond spreekt men doorgaans van een strikje wanneer men de vlinderdas bedoelt.

Waar bestaat de vlinderstrik uit?
De vlinderdas bestaat uit een smal lint, dit kan gemaakt zijn van polyester, zijde of katoen. Ook zie je steeds meer houten vlinderdassen. De strik wordt om de hals geknoopt. Het lint eindigt aan beide uiteinden in een strik, waardoor de das na het strikken een vlinderachtige vorm verkrijgt. Tegenwoordig wordt de vlinderdas hoofdzakelijk bij galakleding gedragen: een zwarte bij een smoking ("black tie"), een witte bij een rokkostuum ("white tie"). Een enkeling draagt een vlinderdas bij kostuums waarop de meeste heren een stropdas zouden dragen, zoals bijvoorbeeld op kantoor, maar worden ook gedragen als gelegenheden als trouwerij, gala, cruise, premieres, kerst en officiële gelegenheden.

Meerdere soorten:
De das kan in verschillende groottes, materialen, kleuren en dessins bestaan. En, je hebt voorgestrikte en zelfstrikkers. Zoals eerder gezegd, hebben we tegenwoordig ook steeds meer luxe vlinderdassen. Deze zijn wel een stuk duurder, maar stijlvoller dan de basic dassen.Levering omvat:

1 x Houten vlinderdas mahonie kleur, opengewerkt
Kleur: Mahonie kleur, roodbruin.


Referentienummer: KZLBDEOL-304


Reviews (0)
Type de code over