Top

Kerst stropdas rood met pinguins en sneeuwvlokken

  • Kerst stropdas rood met pinguins en sneeuwvlokken
22,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1-2 werkdagen

Kerst stropdas, rood met pinguins en sneeuwvlokken

Een stijlvolle stropdas in de kleur rood met pinguins en sneeuwvlokken


Deze rode Kerst stropdas met pinguins, of gewoon das is gefabriceerd van een goede kwaliteit polyester, en valt altijd prima.

De afmetingen zijn ongeveer 146 cm lang, en 7 cm breed.

Aan de achterzijde is er zoals dat gewoonlijk bij een stropdas geldt, een lusje waar u de kleine kant van de stropdas in kunt steken. Eventueel kunt u ook gebruik maken van een dasspeld.

Meer over een stropdas:
Een Kerst stropdas (soms ook wel een das of plastron genoemd) is een langgerekt stuk stof, wat gemaakt kan zijn van polyester of zijde, hoewel je ook al jute en katoenen dassen ziet, dat om de hals kan worden geknoopt. Stropdassen worden veelal traditioneel door mannen boven een overhemd (soms ook "hemd" genoemd) gedragen. De kraag van het overhemd bedekt normaal gesproken het deel van de das dat om de hals is geknoopt. Het niet dragen of het dragen van een bepaalde das kunnen beide uitdrukking zijn van een functie, maatschappelijke positie of levensovertuiging. Een stropdas wordt bij vele gelegenheden gedragen, ook zakelijk, maar vooral bij huwelijk, Kerst en Oud en Nieuw.


Meerdere soorten:
De stropdas kan in verschillende kleuren en materialen, en dessins bestaan. En, je hebt ook voorgestrikte stropdassen, hoewel wij deze niet verkopen.

Levering omvat:

1 x Polyester Kerst stropdas
Kleur: rood, met pinguins en sneeuwvlokken


Opmerking: Doordat computerschermen allemaal anders zijn ingesteld, kan het zijn dat de kleur op uw scherm, er iets anders uit ziet dan in werkelijkheid. Wordt verzonden zonder retailbox.

Referentienummer: NMFWXMPQP267Reviews (0)
Type de code over