levering-en-retouren

Nadat wij uw betaling binnen hebben, zorgen wij dat deze in de meeste gevallen binnen 1-3 werkdagen word verzonden. Als er sprake is van een deel-zending, dan informeren wij u daar over. Bezorgadres kan geen postbus zijn.
 
Vertraagde verzending
In het uiterste geval duurt uw levering maximaal 30 dagen, mocht dit zo zijn, dan berichten wij u daar over. Zie ook de algemene leveringsvoorwaarden.

December verzending
Postnl heeft het altijd erg druk in December, bestel op tijd om uw vlinderdas of stropdas nog voor de Kerstdagen in huis te hebben. In voorgaande jaren waren onze December bestellingen eerder 5 dagen onderweg, dan 1 of 2 dagen. Uiteraard kan op het laatste moment wel afgehaald worden, op afspraak.


Verzendkosten Nederland
Wij versturen uw bestelling gratis in Nederland.

Verzendkosten overige landen.
Door strengere internationale regelgeving, bepaald door de Union Postale Universelle (UPU) is het helaas niet meer mogelijk om een vlinderdasje in een envelop te versturen, in een envelop mag vanaf 2020 alleen nog maar documenten verstuurd worden, in verband met eventuele bedreigingen via de briefpost. Het is dus voor ons helaas niet meer mogelijk om uw bestelling per envelop te versturen, dit mag helaas alleen per pakketje. Omdat de kosten van een pakketje naar het buitenland vele malen duurder is dan een binnenlandse (gratis) verzending, willen we uw bestelling wel versturen, maar alleen helaas tegen de pakketkosten. Wilt u iets bestellen vanuit het buitenland, neem dan eerst even contact met ons op voor u een bestelling wilt plaatsen.

Zie voor volledige uitleg: https://www.thuiswinkel.org/webshops/kennisbank/kennisartikelen/kleine-producten-als-briefpost-versturen-naar-het-buitenland-mag-niet-meer/

 
Retourzending
Er dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een retournummer aangevraagd worden via het retourformulier
De bestelling dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het toekennen van het retournummer retour gestuurd te worden.
De retourartikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd te worden. Het label wat zich aan de vlinderdas bevindt, dient in de originele staat te zijn. Als deze ontbreekt, of zichtbaar is losgemaakt, dan vervalt de retour-aanvraag.


Indien een verpakking beschadigd of aangebroken is, kan Vlinderdasjes.nl een bedrag in mindering brengen op de restitutie.
Onverkoopbare artikelen kunnen niet retour genomen worden.
De retourartikelen dienen goed verpakt retour gestuurd te worden.
De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons worden toegestuurd.
Op de retourzending dient duidelijk het retournummer vermeld te staan.
Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant.
Verzendkosten zijn altijd voor de koper
Vlinderdasjes.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Vlinderdasjes.nl  in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Vlinderdasjes.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Vlinderdasjes.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. 
Hoe een retourzending aanmaken
Wanneer u een product wilt terugsturen, kunt u gebruik maken van dit retour-formulier. U vult alle gegevens in, en verstuur deze door op de button "verzenden"  te klikken. U krijgt van ons een bevestiging van deze retouraanmelding. Stuur uw product pas retour nadat wij u een retournummer hebben toegestuurd. Zonder dit nummer kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen. Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, zult u binnen 14 dagen uw aankoopbedrag teruggestort krijgen op de door ons bekende rekeningnummer.

Adres retourzendingen:
Webshop Vlinderdasjes.nl
Desertosingel 89
2909PA Capelle aan den IJssel