Top

Manchetknopen VolksWagen T1 bus

  • Manchetknopen VolksWagen T1 bus
  • Manchetknopen VolksWagen T1 bus
  • Manchetknopen VolksWagen T1 bus
21,95
per set
Verwachte levertijd: 1-2 werkdagen

Manchetknopen VolksWagen T1 bus

Een leuk cadeau voor iedere VW auto liefhebber.Wat is een Manchetknoop?

Deze manchetknopen met een afbeelding van VolksWagen T1 bus camper is in principe een losse knoop die gebruikt wordt bij een overhemd met lange mouwen, voor de man. De mouw (manchet) heeft dan geen aangezette knoop, maar slechts alleen een knoopsgat, waardoor deze manchetknoop wordt vastgezet.

Zichtbaarheid.
De manchetknopen zijn eigenlijk altijd zichtbaar, omdat de manchetten onder de mouw van het pak, black tie of trouwpak uitkomen. er zijn knopen in diverse uitvoeringen, wij hebben klassieke manchetknopen, maar ook de moderne manchetknoop is voorradig.

Hoe wordt de manchetknoop gedragen?

Een manchetknoop bestaat uit twee knopen die via een staafje verbonden zijn, zodanig dat de knopen normaal gesproken parallel aan elkaar liggen. In het geval van een staafje is de knoop zelf, vastgezet, terwijl het staafje in de lengterichting kan bewegen, middels een klein scharniertje. De knoop wordt dan door het knoopsgat gestoken, en wel zo, dat de knoop aan de bovenkant zichtbaar is. Als de knoop eenmaal door het knoopsgat is gestoken, kan door middel van het staafje haaks te scharnieren, de manchetknoop vastgezet worden.

Levering omvat:

1 x set van 2 manchetknopen
Kleur:  Groen / wit, VolksWagen T1 bus


Referentienummer: KMBVVW-803


Reviews (0)
Type de code over