Top

Goedkope manchetknopen chrome zwart

  • Goedkope manchetknopen chrome zwart
7,95
per set
Verwachte levertijd: 1-2 werkdagen

Manchetknopen chrome zwarte uitvoering

Een goedkope, en simpele manchetknoop.

Een manchetknoop nodig, of beter gezegd, slechts eenmaal nodig? Dan wilt u niet de duurste uitvoering kopen, want misschien blijft het bij deze ene keer. Waarom zou u dan niet een setje goedkope en simpele manchetknopen kopen? Dit zijn de chrome zwarte manchetknopen, kan bij iedere gelegenheid gedragen worden.

Wat is een Manchetknoop?

Deze manchetknopen in chrome uitvoering met een zwart accent is in principe een losse knoop die gebruikt wordt bij een overhemd met lange mouwen, voor de man. De mouw (manchet) heeft dan geen aangezette knoop, maar slechts alleen een knoopsgat, waardoor deze manchetknoop wordt vastgezet.

Zichtbaarheid.
De manchetknopen zijn eigenlijk altijd zichtbaar, omdat de manchetten onder de mouw van het pak, black tie of trouwpak uitkomen. er zijn knopen in diverse uitvoeringen, wij hebben klassieke manchetknopen, maar ook de moderne manchetknoop is voorradig.

Hoe wordt de manchetknoop gedragen?

Een manchetknoop bestaat uit twee knopen die via een staafje verbonden zijn, zodanig dat de knopen normaal gesproken parallel aan elkaar liggen. In het geval van een staafje is de knoop zelf, vastgezet, terwijl het staafje in de lengterichting kan bewegen, middels een klein scharniertje. De knoop wordt dan door het knoopsgat gestoken, en wel zo, dat de knoop aan de bovenkant zichtbaar is. Als de knoop eenmaal door het knoopsgat is gestoken, kan door middel van het staafje haaks te scharnieren, de manchetknoop vastgezet worden.

Levering omvat:

1 x set van 2 manchetknopen
Kleur: Chrome, ingelegd met een stukje zwart


Referentienummer: KMGKHE-810


Reviews (0)
Type de code over