Top

Kerstman manchetknopen in rood chrome uitvoering

  • Kerstman manchetknopen in rood chrome uitvoering
  • Kerstman manchetknopen in rood chrome uitvoering
  • Kerstman manchetknopen in rood chrome uitvoering
  • Kerstman manchetknopen in rood chrome uitvoering
22,95
per set
Verwachte levertijd: 1-2 werkdagen

Kerstman manchetknopen in chrome uitvoering

Een stijlvolle Kerstman manchetknoop met rood mutsje.


Wat is een Manchetknoop?

Deze Kerstman manchetknopen met rood mutsje is in principe een losse knoop die gebruikt wordt bij een overhemd met lange mouwen, voor de man. De mouw (manchet) heeft dan geen aangezette knoop, maar slechts alleen een knoopsgat, waardoor deze manchetknoop wordt vastgezet.

Zichtbaarheid.
De manchetknopen zijn eigenlijk altijd zichtbaar, omdat de manchetten onder de mouw van het pak, black tie of trouwpak uitkomen. er zijn knopen in diverse uitvoeringen, wij hebben klassieke manchetknopen, maar ook de moderne manchetknoop is voorradig.

Hoe wordt de manchetknoop gedragen?

Een manchetknoop bestaat uit twee knopen die via een staafje verbonden zijn, zodanig dat de knopen normaal gesproken parallel aan elkaar liggen. In het geval van een staafje is de knoop zelf, vastgezet, terwijl het staafje in de lengterichting kan bewegen, middels een klein scharniertje. De knoop wordt dan door het knoopsgat gestoken, en wel zo, dat de knoop aan de bovenkant zichtbaar is. Als de knoop eenmaal door het knoopsgat is gestoken, kan door middel van het staafje haaks te scharnieren, de manchetknoop vastgezet worden.

Levering omvat:

1 x set van 2 Kerstman manchetknopen
Kleur: Chrome, met rode muts


Referentienummer: KMGCXM-814


Reviews (0)
Type de code over