Top

Vlinderdas combiset goud

  • Vlinderdas combiset goud
34,95
per set
Product is tijdelijk uitverkocht, binnenkort leverbaar

Vlinderdas combinatieset goud, met stropdas, pochet en manchetknopen

Bestaande uit 4 in 1 set, goud kleurige vlinderdas, goud kleurige stropdas, goud /chrome manchetknopen en goud kleurige pochet


Deze vlinderdas combinatie set in de kleur goud is gefabriceerd van een goede kwaliteit polyester, en valt altijd prima.

De afmetingen van de vlinderdas is ongeveer 12 cm lang, en 6 cm hoog

Aan de achterzijde zijn metalen haakjes, en een schuifje, zodat u deze zeer gemakkelijk om kan doen, en weer af kunt doen.

Het gouden pochet is van de zelfde stof gemaakt, en de afmetingen zijn ongeveer 20 x 20cm, zodat er een mooie pochet van gevouwen kan worden.

De goud / chrome manchetknopen zijn gemaakt van de zelfde goud kleurige stof, en zo is het een compleet geheel met bovenstaande pochet en vlinderdas.

En tenslotte de gouden stropdas. Even geen vlinderdas, dan deze stropdas dragen.

Meer over een vlinderdas:
Een vlinderdas of vlinderstrik is een type das die door heren, maar tegenwoordig ook steeds meer door dames, op de boord van een overhemd wordt gedragen. Dit type das dankt zijn naam aan zijn vorm, die enigszins op die van een vlinder lijkt. In de volksmond spreekt men doorgaans van een strikje wanneer men de vlinderdas bedoelt.

Waar bestaat de vlinderstrik uit?
De vlinderdas bestaat uit een smal lint, dit kan gemaakt zijn van polyester, zijde of katoen. Ook zie je steeds meer houten vlinderdassen. De strik wordt om de hals geknoopt. Het lint eindigt aan beide uiteinden in een strik, waardoor de das na het strikken een vlinderachtige vorm verkrijgt. Tegenwoordig wordt de vlinderdas hoofdzakelijk bij galakleding gedragen: een donker-paarse bij een smoking ("black tie"), een donker-paarse bij een rokkostuum ("white tie"). Een enkeling draagt een vlinderdas bij kostuums waarop de meeste heren een stropdas zouden dragen, zoals bijvoorbeeld op kantoor, maar worden ook gedragen als gelegenheden als trouwerij, gala, cruise, premieres, kerst en officiële gelegenheden.

Meerdere soorten:
De das kan in verschillende groottes, materialen, kleuren en dessins bestaan. En, je hebt voorgestrikte en zelfstrikkers. Zoals eerder gezegd, hebben we tegenwoordig ook steeds meer houten vlinderdassen. Deze zijn wel een stuk duurder dan de basic of luxe dassen.

Levering omvat:

Polyester vlinderdas combinatieset
1 x Vlinderdas, kleur goud
1 x Pochet, kleur goud
1 x Stropdas, kleur goud
1 set manchetknopen, kleur goud / chrome


Opmerking: Doordat computerschermen allemaal anders zijn ingesteld, kan het zijn dat de kleur op uw scherm, er iets anders uit ziet dan in werkelijkheid. Wordt verzonden zonder retailbox.

Referentienummer: NOGICOGU-255


Reviews (0)
Type de code over