Top

Kerst vlinderdassen, staan net even chiquer dan een gewone vlinderdas


Kerst vlinderdassen en vlinderstrikken

Kerst vlinderdas, staat net even chiquer

Met de Kerstdagen wil je er op z'n best uitzien. Als het dan erop aankomt, wil je toch iets aparts hebben, wat andere mensen weer net even niet hebben. Een Kerst vlinderdas is zo'n accessoire, Je draagt deze twee dagen, en de rest van het jaar ligt hij in de kast. Maar juist dat, heeft wel iets. Want juist het exclusieve maakt het, dat u opvalt met uw Kerst vlinderdas.  Kerst vlinderdassen zijn het gehele jaar verkrijgbaar, maar we zien toch een enorme toeloop die begin November al begint. En terecht, want veel mensen willen toch een leuke vlinderstrik.

Kerst vlinderdassen zijn er in verschillende designs, met zuurstokken, met kerstbomen, of een Kerstdas, met HoHoHo erop. Apart, dat zijn ze zeker.

Waarom zou u een zwarte of een rode vlinderdas met de Kerst en Oud en Nieuw dragen, dat doet iedereen al. 

Bestel een Kerst vlinderdas op tijd

We zeggen altijd, een vlinderdas voor Kerst en Oud en Nieuw, die koop je op tijd, we hebben het er al over gehad. Maar wat is de beste tijd om een vlinderstrik te kopen? Wij zeggen altijd, wees op tijd, het is nooit te vroeg, het is altijd te laat als we ze op zijn. Wij merken al dat het eind Oktober al gaat kriebelen, en zeg nu zelf, waarom wachten 2 dagen voor Kerst? De kans is groot, dat ze op zijn, of niet op tijd geleverd kunnen worden, door drukte van andere webshops.

Een Kerst vlinderdas ook met Oud en Nieuw?

Ja dat is goed mogelijk, al geven sommige mensen de voorkeur om een Oud en Nieuw vlinderdas te kiezen in standaard rood, zwart, wit of goud. Maar een vlinderdas die u heeft gekocht speciaal voor de Kerst, kan heel goed met Oud en Nieuw.

Kerst en Oud en Nieuw actie op Facebook.

Sinds dit jaar willen we een Kerst en Nieuwjaar actie houden op onze Vlinderdas Facebookpagina. Koopt u een Kerst vlinderdas, of een gouden vlinderdas voor oud en nieuw, maak dan een leuke foto, en zet deze op onze Facebookpagina. De leukste foto krijgt van ons het aankoopbedrag van de vlinderdas retour! Als dat geen leuke actie is!

Een Kerst vlinderdas, wij hebben al een suggestie voor u:

Kerst vlinderdas met kerstmannetjes groenKerst vlinderdas met kerstmannetjes zwartKerst vlinderdas met zuurstokkenKerst vlinderdas HoHoHo roodKerst punt-vlinderdas rood