Top

Extra verzendopties


Vlinderdas verzendoptiesExtra verzendopties, leuk als cadeau.

We hebben van onze klantenkring vernomen dat als er een vlinderdas wordt besteld, dat deze net zo goed in een bubble enveloppe verstuurd kan worden, in plaats van een doosje, wat je na ontvangst zo de vuilnisbak in gooit. Wij vonden dit zo goed idee, dat wij in principe alleen uw vlinderdas, dasspeld of manchetknopen in een goed beschermde bubble enveloppe verzenden. Wilt de klant echter een extra optie als, in een doosje, in een glitterzakje of als u manchetknopen koopt, in een speciaal manchetknopen doosje, dan kan dat als extra er bij besteld worden. Zo houden wij de prijzen laag, door gewoon te verzenden, geen poespas, gewoon in een enveloppe. Het is wat anders als u het cadeau wilt geven, dan kunt u er voor kiezen om het te laten verzenden in een doosje, of glitterzakje, voor kostprijs bieden wij deze mogelijkheid.
Standaard verzendingStandaard verzending is, in een bubble enveloppe.

Standaard worden onze producten, de vlinderdas, dasspelden, manchetknopen en andere accessoires in een goed beschermde buuble enveloppe verzonden. Dit is de goedkoopste manier, en we hebben een manier gevonden dat uw enveloppe ALTIJD aankomt.
Vlinderdas glitterzakjeHet vlinderdas glitterzakje.


Een leuk plastic gripzakje, voorzien van gouden en meerkleurige sterren. Daar past precies één vlinderdas in, en is zodoende EN goed beschermd EN als cadeau een leuk "weggevertje" De extra kosten voor het gouden glitterzakje is slechts 35 cent.
Vlinderdas kartonnen doosjeHet vlinderdas kartonnen doosje.

Het is wellicht ook leuk om een vlinderdas cadeau te geven, in een speciaal op maat gemaakt doosje. Hier past ook precies één vlinderdas in, en wordt ook in de enveloppe verzonden. Dit bied extra stevigheid, maar waar het meer omgaat, dat het leuk geven is. De kosten voor het vlinderdas doosje is slechts 45 cent extra.
Fluwelen dasspeld zakjeHet vilten / fluwelen zakje


Als wij een dasspeld versturen, dan wij dat in een mooi zwart of bordeau rood fluwelen zakje, zodat u deze na gebruik mooi op kunt bergen. Uit ervaring weten wij dat alles in een doosje zit, alle opstapelt. Echter door het gebruik van een fluwelen zakje, kunt u deze makkelijk in iedere lade wegbergen.
Het fluwelen dasspeldzakje is gratis.Daspelden doosjeHet manchetknopen doosje


Veel klanten willen gewoon de manchetknopen in een laden wegbergen, andere klanten willen een doosje voor de manchetknopen. Wij hebben er voor gekozen om de manchetknopen niet in een speciaal doosje te verzenden. Ook deze beland meestal in de vuilnisbak. Ook om de prijs lager te houden dan andere webshops, leveren wij dus zonder, maar hebben eventueel wel de mogelijkheid om er een doosje bij te bestellen.
De prijs van een zwart fluwelen manchetknopen doosje is slechts 1,95


Uw vlinderdas in cadeaupapier inpakkenInpakken in cadeau verpakking.

Als laatste, kunt u kiezen, bij het afrekenen, om het te laten inpakken in cadeaupapier. Wij pakken dan uw bestelling in, in een mooi cadeaupapiertje. Wilt u het laten inpakken, en cadeau geven met de Kerst? Kies dan voor het Kerst cadeaupapiertje. De kosten voor het inpakken van uw bestelling is slecht 1 euro ( maximaal 3 producten)